OsteoGroep Osteogroep 1920x560px

Onderzoek

Vraaggesprek
Bij het maken van de eerste afspraak ontvangt u van ons een uitgebreid vragenformulier. Dit formulier vult u zo volledig mogelijk in. Voorafgaand aan het eerste consult stuurt u de lijst terug, zodat dat de osteopaat zich zo goed mogelijk kan voorbereiden. 

Bij het eerste bezoek zal de osteopaat een vragenlijst met u doornemen waarbij ondermeer naar de klachten wordt geïnformeerd. Deze informatie is belangrijk om de ontstaansgeschiedenis van uw klacht en een mogelijk verband tussen (eventueel) verschillende klachten te situeren. Wanneer de osteopaat een goed totaalbeeld heeft van uw algemene gezondheidstoestand volgt het lichamelijk onderzoek. 

Lichamelijk onderzoek
De osteopaat test de lichaamsweefsels manueel (met de hand) op hun beweeglijkheid. Hij onderzoekt hierbij niet alleen de regio waarin de klacht optreedt, maar tevens het hele lichaam, dus organen, bindweefsels, botten, zenuwen en wervels. Na het onderzoek worden de bewegingsverliezen in kaart gebracht, besproken met de patiënt, waarna de behandeling opgestart wordt.

Vestigingen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in.

Contact

OsteoGroep
Zandpad 70, 3241 GZ Middelharnis
E info@osteogroep.nl
T 088-0 100 600

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 14:00 uur.