OsteoGroep Indicaties 1920x560px kopiëren

Kinderen

Het behandelen van kinderen is in vele opzichten anders dan bij volwassenen. Kinderen ontwikkelen zich op allerlei vlakken, zowel fysiek als mentaal. Ze bevinden zich in een continue leerproces wat letterlijk en figuurlijk met vallen en opstaan gepaard gaat. Ze groeien, hun spraak en motoriek ontwikkelt zich en als persoon vormen zij zich meer en meer. Al deze aspecten maken dat ieder kind een unieke benadering vergt. Op het moment dat die ontwikkeling niet goed verloopt, kan een osteopaat hulp bieden waardoor uw kind zich weer beter in zijn/haar vel gaat voelen. 

Osteopathie is een zachte en efficiëntie manuele geneeswijze die uitermate geschikt is voor kinderen. Door de zachte mobilisatie en manipulatietechnieken zijn bijwerkingen zeldzaam en wordt behandeling door het kind als aangenaam ervaren. Dit betekent niet dat de osteopaat de plaats van de kinderarts of huisarts inneemt. Als het nodig is, verwijst de osteopaat naar hen door. Osteopathie blijft een aanvullende geneeswijze.

Veel voorkomende indicaties bij kinderen treft u rechts op deze pagina. Klik op de link en u kunt meer lezen over de betreffende indicatie. Ervaart uw kind een klacht die niet omschreven wordt in de lijst met indicaties. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij kunnen aangeven wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

Vestigingen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in.

Contact

OsteoGroep
Zandpad 70, 3241 GZ Middelharnis
E info@osteogroep.nl
T 088-0 100 600

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 14:00 uur.