OsteoGroep Indicaties 1920x560px kopiëren

Indicaties

Hiernaast kunt u veel voorkomende indicaties bij baby's, kinderen en volwassenen aanklikken waarvoor u door een osteopaat van de OsteoGroep behandeld kunt worden. Dit overzicht is verre van volledig. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail info@osteogroep.nl of ons centraal telefoonnummer 088 - 0100 600.

Ook de osteopathie heeft haar grenzen daar waar de zelfgenezende krachten van het lichaam niet toereikend zijn het organisme gezond te maken. Zware en acute ziekten kunnen begeleidend behandeld worden, zij horen echter tot het terrein van de reguliere geneeskunde. De grenzen van de osteopathie liggen ook daar waar klachten niet van fysieke oorsprong zijn.

Het komt in de praktijk vaak voor dat patiënten zich jaarlijks een aantal keren preventief osteopatisch laten behandelen. Dankzij de behandeling van functionele letsels (bewegingsverliezen) die zich nog niet uiten in de vorm van klacht(en), voelt men zich beter in balans, zal men minder snel klachten ontwikkelen en de weerstand toenemen.

Vestigingen
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in.

Contact

OsteoGroep
Zandpad 70, 3241 GZ Middelharnis
E info@osteogroep.nl
T 088-0 100 600

De praktijkassistentes zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 14:00 uur.